På väg till Polen

Richard Hultmar: Jag är i skrivande stund på väg till Polen, närmare bestämt till Wisla och European Leadership Forum. www.euroleadership.org

Jag kommer att hålla i ett spår som handlar om församlingsplantering och även hålla ett undervisningspass. Det är alltid spännande att få bidra i Guds rike, även utanför Sveriges gränser. Om du vill följa mig på resan kan du leta upp mig på twitter eller instagram.

På hemmaplan kommer byggfirman att börja bygga igen efter vattenskadan den närmsta veckan. Sedan väntar en del jobb för oss att lägga nytt golv och måla väggar och tak. Vi kommer att spara en hel del på att göra det sista själva, eftersom försäkringen inte täcker mycket av ytskikten på grund av ålder.

Den 1 juni (se i kalendern) kommer vi att ha en träff i Korskyrkan där vi samtalar om läget och alla frågor om fastigheten och framtiden. Vi ska även ta en titt på fastighetens skick och sedan städa inom- och utomhus, så kom inte i finkläder utan i arbetskläder. Vi kommer också att försöka göra en plan för arbetet i sommar.

Och till alla mödrar i församlingen skickar jag härmed en morsdagshälsning i förväg. Ni är viktiga, duktiga och så bra!

Bless

Richard


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: