Frågor för framtiden

Den senaste månaden har väckt många frågor för framtiden och hur vi ska fortsätta vår verksamhet i församlingen:

När blir reparationerna färdiga? Hur mycket mer måste vi renovera? Hur mycket skulle det kosta? Ska vi fortsätta att äga fastigheten, eller kanske sälja den? Om vi gör det, var ska vi då vara, och hur skulle det fungera?

Just nu kan dessa frågor inte besvaras. Vi håller på att försöka ta fram svar på frågorna med de enklare svaren om arbetsinsats och pengar, så att vi kan påbörja ett samtal om de svårare frågorna om framtiden och hur och var vi ska arbeta. Vi har planerat en församlingsdag den 1 juni i Korskyrkan där vi ska arbeta praktiskt, med en del städning och krattning samt ta tid för ett möte där vi kan samtala om de frågor som vi behöver hitta svaren på den närmsta tiden.

Hur som helst kommer församlingen att fortsätta framåt och vi kommer att jobba vidare med att utveckla lärjungaskap, husförsamlingar, gudstjänster och barnarbete, så det finns ingen anledning till oro.

För övrigt tyder allt på att ”våra” missionärer Tony och Gwen kommer tillbaka till Luleå i Juni. Så vi får förstärkning:) Mycket kul tycker jag!

Richard


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: